Pääsin viikonloppuna testaamaan uutta tuttavuutta, Baby Joggeria, ja laitoinkin eilen illalla oman tilaukseen. Saa nähdä tuleeko tästä samanlainen floppi kun kuntopyörästä esikoisen vauva-aikana (keräsi pölyä keskellä olohuonetta kunnes myin netissä). 

Tämä investointi (noin 140 euroa tarjouksessa, iso summa kun olen päivärahalla) kuitenkin sitouttaa, joten olen päättänyt juosta kaksi viikoittaista lenkkiä Baby Joggerilla. Kohdun laskeuma huolestuttaa edelleen, mutta olen yrittänyt jumpata sitä arjen touhujen ohessa. Ihan lääkärin määräämää ohjelmaa en saa tehtyä kerralla (10 lyhyttä ja yksi pitkä puristus jolloin lasketaan kymmeneen, kaikki tämä 10 kertaa), mutta puristuksia päivän mittaan. 

Toinen päätös on hyödyntää käytettynä ostamaani "isosiskohärpäkettä" Strolli Rideria kerran viikossa. Esikoiseni tarha on reilun 2 kilometrin päässä, ja hänen hakeminen tällä vempaimella nostaa kyllä hien pintaan. 

Paino ei ole tippunut grammaakaan, mutta on ollut ihana tuntea kivanlaista väsymystä jaloissa. Aamuisin menen toiveikkaana puntarille, mutta taidanpa jättää sen tavan pois ja keskittyä näihin positiivisiin askeliin. Olen sentään oppinut liikuttamaan tätä paksua kroppaa! 

t. Mamma joka aikoo palkita itsensä juoksevaatteilla kunhan paino lähtee laskuun (ettei tartte ihan näin pieruverkkareissa juosta)

kuva-17-normal.jpg