Esittelyssä on 33-vuotias väsähtänyt ja plösähtänyt kahden lapsen äiti. Asun Tanskassa, ja olen päivät kotosalla 4 kk ikäisen tyttövauvan kanssa. Jälkimmäisestä raskaudesta on jäänyt 8 kiloa ruhoni koristeeksi, ja haaveenani on päästä niistä eroon vuoden loppuun mennessä. 

Ensimmäisen parin kuukauden tavoitteena ei kuitenkaan ole laihduttaminen, vaan säännöllisen liikunnan aloittaminen ja sitä kautta lisää endorfiineja arkeeni. Tässä onkin jo haastetta kerrakseen, sillä olen pitänyt totaalista liikuntapaussia viimeiset kaksi vuotta. Sen sijaan olen hakenut väsymykseen apua nopeahiilarisista herkuista ja kofeiinipitoisista juomista (kahvi, light cola-juomat). 

Kunhan vauva rupeaa syömään enemmän oikeaa ruokaa nykyisen täysimetyksen sijaan, aion tiukentaa ruokavaliotani. Edelliset raskauskilot karistin tiukalla kaloreiden laskemisella, mutta silloin imetyksen takkuiltua annoin lapselleni korviketta. Vauvani hyvinvointi menee kaiken edelle, ja sen takia koko projekti alkaakin pehmeämmin. Maitoa tulee juuri ja juuri tarpeeksi vauvalle, ja joudun usein antamaan tujauksen korviketta yötä vasten. 

Aion liittää blogiini ihan rehellisiä kuvia projektin etenemisestä, joten jos läskimakkarat kauhistuttaa niin ei kannata seurata. Pidän blogia ensisijaisesti itseni motivoimiseen, mutta ilahtuisin kovasti kommenteista, vinkeistä ja kannustuksesta! 

Terveisin, 

Mamma joka haluaa hotiksi, 73 kg

kuva-11-normal.jpg